TNT Games lanseaza consola portabila Nintendo 3DS

Scris de | 27 martie, 2011
TNT Games lanseaza consola portabila Nintendo 3DS

nintendo-3ds-2TNT Games, divizia de gaming a companiei RHS si distribuitor oficial Nintendo  a anuntat lansarea in Romania a noii console Nintendo 3DS, simultan cu restul Europei.

Consola Nintendo 3DS va fi disponibila in magazinele din Romania la pretul de 1299,99 lei (TVA inclus).

Dinsponibila inca de la lansare in doua culori, Aqua Blue si Cosmos Black, Nintendo 3DS ofera o incredibila experienta 3D in jocuri – oriunde, oricand, fara a avea nevoie de ochelari speciali. Ecranul inferior si-a pastrat binecunoscutele functiile tactile, insa ecranul superior a devenit o fereastra catre o lume virtuala fantastica, ce a capatat acum o profunzime fara egal. Consola ofera posibilitatea dezactivarii functiei 3D, iar in functie de preferinte, ofera utilizatorului posibilitatea de a se bucura din plin de efectele 3D sau de a reveni la „clasicul” 2D.

Intr-o lume 3D, este firesc ca Nintendo 3DS sa ofere acum un Circle Pad pentru control 360 °. In plus, noii senzori de mişcare inregistreaza orice inclinare a consolei Nintendo 3DS. Aceasta este adevarata interactivitate!

Cele doua camere foto de pe exteriorul consolei 3DS permit crearea de imagini fotografice 3D, iar cu noile functii SpotPass si StreetPass se asigura ca utilizatorii sai nu vor fi deconectati de la Internet si nu vor fi niciodata separati de alti utilizatori Nintendo 3DS. In plus, functiile wireless ale Nintendo 3DS permit accesul rapid si facil la Internet prin orice WiFi Hotspot, fie in oras, fie acasa.

Desigur noua consola Nintendo 3DS este compatibila cu jocurile mai vechi pentru DS sau Dsi sau DSi XL care pot fi in continuare jucate in doua dimensiuni.  Insa nu te intrista: exista o multime de noi jocuri 3D pentru noua consola portabila de la Nintendo, iar numarul lor va creste in viitor.

Caracteristici Nintendo 3DS:

– O experienta de joc complet noua: divertisment 3D fara ochelari speciali!

– Acum poti face fotografii 3D senzationale!

– Descopera magia ascunsa in realitatea cotidiana, prin Augmented Reality, care combina elemente virtuale cu decorul real. Vei fi uimit – garantat!

– Jocuri fara sfarsit: inca de la lansarea consolei Nintendo 3DS sunt disponibile jocuri speciale 3D, iar numarul lor va creste an de an.

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,