Mortal Kombat: Turneu oficial pe PlayStation 3

Scris de | 30 martie, 2011
Mortal Kombat: Turneu oficial pe PlayStation 3

joc mortal kombatMortal Kombat, cel mai nou şi mai brutal joc din longeviva serie de titluri fighting va fi lansat pe 21 aprilie pentru consolele PlayStation 3 şi Xbox 360. Pentru a sărbători lansarea, Best Distribution împreună cu theGameCAST.net, Sony Computer Entertainment Europe şi Diverta anunţă că Turneul oficial Mortal Kombat ajunge în România, pe 9 aprilie 2011, în Bucureşti.
Gamerii se vor întâni într-un spaţiu dedicat din cadrul magazinului Diverta, din Plaza România Mall, Bucureşti, începând cu ora 15:00, într-o bătălie pe viaţă şi pe moarte, controlând patru dintre personajele clasice din Mortal Kombat: Sub-Zero, Scorpion, Mileena sau Johnny Cage.
Câştigătorul turneului Mortal Kombat din ţară va avea şansa să reprezinte ţara în finala Turneului European, pe data de 17 aprilie 2011, în Birmingham, Marea Britanie, iar ceilalţi concurenţi clasaţi pe următoarele locuri vor fi premiaţi cu exemplare ale noului Mortal Kombat, precum şi cu alte cadouri-surpriză.
Cei care doresc să participe la concursul Mortal Kombat se pot înscrie pe pe theGameCAST.net, începând cu data de 28 martie 2011, până pe 7 aprilie 2011. Numărul participanţilor este limitat la 64 de locuri.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,