Portal 2, Mortal Kombat , SOCOM 4: Jocurile lui aprilie

Scris de | 6 aprilie, 2011
Portal 2, Mortal Kombat , SOCOM 4: Jocurile lui aprilie

joc portal 2Portal 2, Mortal Kombat sau SOCOM 4 sunt doar câteva dintre cele mai anticipate jocuri ale lunii aprilie, titluri care urmează să fie disponibile pe PC şi pe consolele PlayStation 3 sau Xbox 360.

Cei de la Valve au uimit o lume întreagă în 2007 cu primul joc Portal, un joc care practic şi-a creat propriul gen, shooter-puzzle, cu un scenariu superb şi un umor negru de zile mari. După o aşteptare de patru ani iată că vine şi Portal 2, care urmează să fie lansat pe 19 aprilie pe PC şi console. Noul joc introduce personaje noi, un mod cooperativ şi multe alte elemente care îl recomandă drept unul dintre cele mai solide titluri ale acestui început de an.

Mortal Kombat este un joc care nu prea mai are nevoie de prezentare, fiind un titlu sinonim cu jocurile fighting. Ediţia din 2011 preia personajele favorite ale gamerilor, cum ar fi Sub-Zero, Scorpion sau Johnny Cage şi le aduce la standardele actuale, cu o abordare stilistică superbă, o grafică de top şi noi moduri de joc. Fatalităţile revin şi ele în forţă, fiind mai violente ca niciodată. Mortal Kombat va fi lansat lansat pe 21 aprilie pentru consolele PlayStation 3 şi Xbox 360.

SOCOM 4, va fi şi el lansat tot pe 19 aprilie, shooter-ul tactic care mizează pe realism permiţându-ţi să controlezi trupele de elită ale armatei SUA cu ajutorul comenzilor vocale. Jocul suportă şi control cu ajutorul PlayStation Move.

Dacă ploaia de primăvară te ţine în casă, fii sigur că ţi-ai rezervat din timp o copie Portal 2 sau  Mortal Kombat.

Etichete: , , , , , ,