iOS 4.3.3 update e aici: Adio probleme cu locaţia

Scris de | 5 mai, 2011
iOS 4.3.3 update e aici: Adio probleme cu locaţia

update iosiOS 4.3.3, noul update de software pentru telefoanele iPhone şi tabletele iPad a fost lansat, confirmând zvonurile prezente de câteva zile în mediul online. Principalul rol al noului update este acela de a pune capăt discuţiilor legate de urmărirea locaţiei.
iOS 4.3.3 reduce semnificativ dimensiunile fişierului care ajută la funcţionarea Location Services, nu mai sincronizează aceste fişiere cu iTunes şi în cazul în care utilizatorul decide să dezactive cu totul Location Services, fişierele sunt şterse complet.
Location Services este un serviciu care le permite aplicaţiilor precum Compass, Camera sau Maps să îţi detecteze locaţia, oferind un plus de funcţionalitate, cum ar fi sugestii de localuri în zonă sau marcarea pozelor cu locaţia respectivă.
iOS 4.3.3 este disponibil prin iTunes pentru iPhone 4, iPhone 3GS, iPad, iPad 2 şi iPod TOuch. Pentru cei cu dispozitive cu jailbreak, jailbreak-ul iOS 4.3.3 va ieşi cel mai probabil în perioada imediat următoare, dacă e să ne luăm după viteza cu care au ieşit ultimele jailbreak-uri.

Etichete: , , , ,