GOODRAM PRO – noi membri ai faimoasei serii

Scris de | 16 mai, 2011
GOODRAM PRO – noi membri ai faimoasei serii

Cei de la Wilk Elektronik au lansat noile module de memorie RAM GOODRAM PRO DDR3 tactate cu ceas 2133MHz. Mulţumita chipurilor de memorie special selectate, dar si discului PCB in opt straturi, acestea garantează potenţial OC mult peste medie. Cel mai important este faptul ca, spre deosebire de alte module de memorie similare, cele poloneze sunt compatibile cu toate platformele populare 1366, 1156 şi 1155, şi cu procesoarele 32nm.
GOODRAM PRO este o serie legendară de memorii produse de compania poloneza Wilk Elektronik SA. În termen de trei ani, a câştigat de trei ori titlul de Produsul Anului pentru memoriile RAM şi zeci de alte premii. După seria de succes PRO tactata cu ceas 2000MHz, a venit vremea pentru o noua forma tactata cu ceas 2133MHz. – Aceste memorii sunt disponibile în seturi de 2×2 şi 3x2GB – explică Wieslaw Wilk, preşedintele Wilk Elektronik SA – capacitatea, frecvenţa, şi mai presus de toate preţul şi compatibilitatea sunt semnele distinctive ale seriei GOODRAM PRO.
Mulţi utilizatori au fost interesati si de problema compatibilitatii memoriei OC cu diferite platforme. Prin urmare, noua memorie GOODRAM PRO 2133MHza fost dezvoltata cu utilizarea unor proceduri de testare care garantează compatibilitatea cu toate platformele populare în momentul de faţă 1366, 1156 si 1155. – SPD a fost dezvoltat astfel încât să se asigure cooperarea perfecta cu procesoarele 32nm, ca de exemplu Gulftown sau Clarkdale – subliniază Wieslaw Wilk.
Noile memorii PRO GOODRAM sunt tactate cu ceas de frecvenţă 2133 si 2000MHz cu întârzieri de 9-11-9-27 implicit, la tensiune de 1.65 V. Aceste module sunt oferite în seturi de 2×2 şi 3x2GB şi, la fel ca toate celelalte produse de Wilk Elektronik SA, detin o garantie pe viata. Mai multe informaţii pe www.goodram.com si www.wilk.com.pl

Etichete: , , ,