PlayStation Network a revenit, chiar dacă parţial

Scris de | 16 mai, 2011
PlayStation Network a revenit, chiar dacă parţial

După o pauză de mai bine de trei săptămâni serviciul PlayStation Network a revenit online, chiar dacă doar cu o parte dintre funcţionalităţi.

Principalul lucru care lipseşte este PlayStation Store, magazinul de jocuri şi aplicaţii dedicat consolei PlayStation 3, însă potrivit reprezentanţilor companiei şi acesta va reveni online în scurt timp.
Utilizatorii care doresc să se logheze la PlayStation Network vor trebuie să instaleze noul update de firmware, 3.6.1 şi să îşi aleagă o altă parolă, cele vechi fiind anulate din motive de securitate.
După ce ai urmat aceştia paşi vei avea acces la online multiplayer pentru jocuri, la chat, precum şi la serviciul PlayStation Home.
Căderea serviciului PlayStation Network a fost rezultatul unui atac cibernetic, mulţi acuzând grupul de hackeri Anonymous.

Cei de la Sony investighează încă atacul care a dus la compromiterea conturilor a zeci de milioane de clienţi şi lucrează la restabilirea totală a funcţionalităţii serviciilor online, a căror securitate va fi de asemenea îmbunătăţită.

Etichete: , , , , , , ,