Finala Europa League: Ultimele informaţii, direct pe mobil

Scris de | 18 mai, 2011
Finala Europa League: Ultimele informaţii, direct pe mobil

Finala Europa League se va juca azi pe Dublin Arena, între formaţiile portugheze FC Porto şi SC Braga. Pentru cei mai puţin norocoşi, care nu vor avea ocazia să vadă finala live, le propunem o listă de aplicaţii pentru Android şi iOS, care îi vor ţine la curent cu fazele importante ale partidei, catonaşe şi scor.
Soccer LiveScores

Soccer LiveScores este o aplicaţie gratuită, disponibilă în Android Market, care îţi oferă detalii nu doar despre evenimentele importante, cum este finala Europa League ci chiar şi cu meciuri obscure, din divizia a doua Japoneză.

Aplicaţia este extrem de uşor de configurat şi oferă pe lângă scoruri simple din fotbal şi detalii despre joc, formaţii şi statistici.

Jocurile de care eşti interesat pot fi adăugate într-o listă care va constant updatată.

LiveScore

Pentru cei care folosesc smartphone-uri iPhone le recomandăm aplicaţia LiveScore, de la LiveScore Ltd, compania care deţine şi unul dintre cele mai mari site-uri din domeniu. Aplicaţia are o grafică extrem de plăcută şi oferă detalii live despre partidele importante, cum este şi meciul dintre  FC Porto şi SC Braga.

Sunt detaliate principalele faze ale meciului, inclusiv cartonaşele, iar alte atuuri ale aplicaţiei sunt actualizarea extrem de rapidă, consumul redus de bandă şi disponibilitatea gratuită în Apple App Store.

Cei care vor avea totuşi norocul să urmărească finala Europa League la TV, veştile sunt cât se poate de bune. Partida va fi înregistrată cu 40 de camere de ultimă generaţie, care costă peste 75 milioane de euro şi vor fi folosite pentru prima dată pe un stadion din Irlanda şi spider-cam-urile, camerele mobile care oferă o imagine panoramică superbă a meciului.

 

Etichete: , , , , ,