HTC 7 Mozart: Aplicaţii şi jocuri

Scris de | 23 mai, 2011
HTC 7 Mozart: Aplicaţii şi jocuri

HTC 7 Mozart a ajuns deja pe piaţa din Romania, iar pentru a-l aprecia la adevarata sa valoare connect îţi recomandă o serie de aplicaţii care nu costă mult şi care pot fi achiziţionate de pe Marketplace Windows.

Text de: Daniel Chira

HTC a devenit în ultimii ani una dintre cele mai prolifice companii producătoare de telefoane mobile, terminalele acesteia evidenţiindu-se prin design şi funcţii de ultimă generaţie. În acest context era de aşteptat şi chiar a meritat pe deplin titlul de „Producătorul anului”, primit la Mobile World Congress. Juriul a acordat acest trofeu pentru standardele ridicate de calitate a noilor terminale introduse pe piaţă, dar şi pentru marketingul eficient de promovare a acestora. Formularea poate fi puţin scorţoasă, având intenţionat un aer oficial, dar efectul este nesperat de plăcut când îţi cad privirile pe noile vedete mobile. Succesul nu a venit însă peste noapte. Un prim model care a prevestit succesul HTC, poartă numele de Mozart şi a ajuns deja pe piaţa noastră. Smartphone-ul merită a fi considerat un adevărat vârf de lance ce contribuie semnificativ la ascensiunea furtunoasă a companiei.

Mozart intră în scenă
Smartphone-ul de ultimă generaţie este dezvoltat pe platforma Windows Phone 7 şi include un procesor de 1 GHz pus în valoare de 512 MB de memorie. Pur-sângele HTC are şi alte puncte forte: ecranul are 3,7 inchi (WVGA, rezoluţie de 480 x 800 pixeli) şi este tactil cu funcţie pinch-to-zoom, camera video oferă 8 megapixeli, iar rezoluţia video este de 720p HD. Modelul este completat de prezenţa Wi-Fi, GPRS, EDGE şi Bluetooth. Dimensiunile sunt compacte, de 119 x 60,2 x 11,9 mm, iar greutatea este de doar 130 grame. Denumirea de HTC 7 Mozart nu este deloc întâmplătoare, deoarece modelul se remarcă din start prin sunetul de înaltă fidelitate oferit. Secretul său stă în prezenţa tehnologiei SRS WOW HD, care oferă utilizatorului o experienţă multimedia completă, sunetul surround produs fiind unul de excepţie. Asemeni unui dirijor ce îşi arată forţa de creaţie doar dacă este acompaniat de o orchestră, nici HTC 7 Mozart nu poate fi apreciat la justa lui valoare fără achiziţia ulterioară a unor aplicaţii binevenite. Programele nu costă mult şi pot fi cumpărate uşor de pe Marketplace Windows. Iată o scurtă listă „must have”!

Glow artisan
Este un joc ce se bazează pe un mix de dexteritate, ingeniozitate şi intuiţie, deoarece trebuie să rezolvi peste 80 de puzzle.

Desigur, grafica este una de excepţie, iar după ce ai trecut toate stagiile, îţi vei putea edita propriile puzzle-uri.

De exemplu este suficient să faci o fotografie cu HTC 7 Mozart şi să o incluzi în program. Rezolvarea depinde doar de tine! Preţ nu este ridicat, costă doar 2,29 dolari.

iFood Assistant
Pentru aproape un dolar vei primi o multitudine de informaţii şi sugestii pentru o alimentaţie sănătoasă. Aplicaţia conţine atât reţete delicioase cât şi filme demonstrative.

My stocks
Este aplicaţia potrivită pentru aceia dintre voi care jucaţi la bursă. Costă 1,29 dolari iar cu ajutorul ei veţi primi notificări live cu privire la evoluţia indicilor şi cotaţiilor pe bursă şi veți afla care sunt acţiunile ce înregistrează creşteri semnificative.

Life Tracker
Poate ţine locul unui jurnal de slăbit. Aplicaţia este complexă şi îţi dă voie să calculezi toate caloriile pe care le consumi sau arzi într-o zi.

Aplicaţia ţine minte chiar şi un traseu pe care l-ai făcut şi îţi arată cât de eficient ai fost pentru a arde calorii. Costă 3,99 dolari.

BBC News
Este un canal media ce nu mai are nevoie de prezentare. Pentru doar 0,79 dolari primeşti acces complet la toate ştirile şi evenimentele prezentate de BBC.

Media center remote
Cu ajutorul acestei aplicaţii îţi poţi controla WiFi, PC-ul prin Windows Media Center. Poţi căuta prin melodii, fotografii şi video. Programul poate fi folosit şi pe post de telecomandă. Preţ 2,99 dolari.

2011 world facts
Conţine informaţii detaliate despre 250 de ţări şi teritorii din lumea întreagă, care sunt update periodic. Poţi afla date cu privire la resursele naturale ale unei ţări, industrie, religie, forma de guvernământ etc. Costă numai 0,99 dolari.

Jamster
Este un program de editare sunet. Chiar dacă nu ai valenţe muzicale deosebite, aplicaţia îţi dă voie să realizezi de unul singur o întreagă coloană sonoră.

Desigur vei afla pe urmă dacă va fi un hit. Preţ 5,99 dolari.

Sheet Music Trainer
Chiar dacă eşti un începător sau un expert în muzică, ai acum un program de îmbunătăţire a cunoştinţelor tale muzicale. De exemplu ai 60 de secunde la dispoziţie pentru a identifica o notă muzicală. Un expert trebuie să scoată peste 70 de puncte. Tu câte vei face? Aplicaţia costă 4,99 dolari.

iLuvMozart
Conţine mai multe opere muzicale semnate de Mozart. Merită cumpărat deoarece îţi arată cât de bine stă terminalul tău la capitolul sunet surround.

Conţine informaţii şi despre alţi compozitori, precum Bach sau Beethoven.

Costă doar 0,99 dolari.

Etichete: , , , , , , , , , , ,