Sărbătoreşte 1 Iunie, Ziua Copilului, cu cele mai bune jocuri de mobil

Scris de | 1 iunie, 2011
Sărbătoreşte 1 Iunie, Ziua Copilului, cu cele mai bune jocuri de mobil

Copiii de pe întreaga planetă sărbătoresc azi, de 1 Iunie, Ziua Copilului, iar ce mod mai plăcut pot găsi cei mici de a se bucura de această zi decât în compania celor mai bune jocuri pentru telefoane şi tablete cu Android şi iOS. connect îţi oferă un scurt top.

Infinity Blade
Infinity Blade este unul dintre jocurile cele mai impresionante de pe iPhone şi iPad, grafica sa superbă reuşind să te cucerească din primele momente.

Jocul îţi permite să controlezi un erou înarmat cu cele mai letale săbii şi arme, care îşi croieşte drum printr-o armată de monştri animaţi superb.

Cel mai nou update, Content Pack 3 aduce o nouă zonă, Infinity Blade Arena, care permite lupte online.Infinity Blade se bucură momentan de o reducere de 50% şi costă 2.99 dolari pe App Store.
Modern Combat 2: Black Pegasus
Fanii jocurilor de război şi ai shooter-elor se pot delecta cu nou titlu al celor de la Gameloft, Modern Combat 2: Black Pegasus HD. Jocul arată extrem de bine şi reuşeşte să îţi ofere experienţa unei lupte reale, cu arme şi sunete redate fidel.

Jocul este disponibl pe Android Market, pentru o gamă largă de telefoane mobile, inclusiv noul Samsung Galaxy S II şi costă circa 20 lei.
Angry Birds
Deşi aproape întreaga planetă a auzit de Angry Birds, nu puteam să omitem acest joc extrem de simpatic din topul nostru.

Angry Birds continuă să crească, producătorii pregătind noi nivele şi noi update-uri gata să îţi pună inteligenţa la încercare. Jocul a ajuns la versiunea 1.5.3 şi oferă 15 noi nivele şi un nou Golden Egg.
Angry Birds este disponibil în Apple App Store la preţul de 0.99 dolari şi gratuit pe Android Market.
Plants vs. Zombies
Jocul celor de la PopCap, Plants vs Zombies este un tower defense unic, care îţi oferă un arsenal de 49 plante care mai de care mai simpatice, gata să oprească invazia de zombie puşi pe distrugere.

Ai la dispoziţie 50 de nivele în modul Adventure şi peste 26 de tipuri de zombie.
Jocul este de curând disponibil gratuit exclusiv pe Amazon Android Appstore, ceea ce este un alt motiv de bucurie.
Asphalt 6: Adrenaline HD
Pentru că nu puteam să îi lăsăm deoparte pe fanii jocurilor cu maşini, le vom propune acestora Asphalt 6: Adrenaline HD.

După cum îi spune şi numele, jocul celor de la Gameloft promite să îţi ofere un influx de adrenalină în timp ce conduci bolizi pe străzile din Los Angeles şi Tokyo. Jocul are o grafică excepţională, mai ales în varianta HD şi oferă 11 ligi diferite plus 55 de evenimente, pe lângă modul online ce suportă până la 6 jucători.
Asphalt 6 este disponibil pe Android Market.

Etichete: , , , , , , ,