Încă un proces pentru Apple

Se pare că procesele de patentare nu se opresc în cazul Apple. După ce iCloud Communications a dat în judecată compania lui Steve Jobs pentru folosirea numelui iCloud, a venit rândul editurii J.T. Colby and Co., care va cere despăgubiri pentru folosirea termenului de iBooks

Se pare că procesele de patentare nu se opresc în cazul Apple. După ce iCloud Communications a dat în judecată compania lui Steve Jobs pentru folosirea numelui iCloud, a venit rândul editurii J.T. Colby and Co., care va cere despăgubiri pentru folosirea termenului de iBooks.

J.T. Colby and Co. pretinde faptul că trademark-ul a fost cumpărat de la Byron Preiss Visual Publications, în 2006, în urma unei achiziţionări. Înainte ca Byron Preiss Visual Publications să dea faliment şi să fie cumpărată, a publicat peste 1000 de cărţi sub denumirea de „iBooks”, marcă înregistrată încă din anul 2000.

Se pare că şirul ghinioanelor continuă pentru Apple, şi e foarte posibil să mai urmeze procese asemănătoare. Oare care va fi următorul serviciu oferit de Apple cu probleme de trademark?