Cosmote va lansa un nou smartphone

Scris de | 22 iunie, 2011
Cosmote va lansa un nou smartphone

Cosmote move e următorul smartphone care se va lansa sub egida reţelei telefonice, cu scopul de spori accesibilitatea acestui tip de telefon. Promovarea se va face printr-o campanie publicitară ce va avea în prim-plan celebrul joc Angry Birds.

Cosmote move este un terminal cu ecran TFT capacitiv de 2,8 inci, ce foloseste sistemul de operare Android Froyo şi oferă conectivitate EDGE şi HDSPA, permiţând o viteză de descărcare de până la 7.2 Mbps. Conectivitatea este completată de Wi-Fi şi Bluetooth. Cosmote move are un ecran TFT capacitiv de 2,8 inci, ce foloseste sistemul de operare Android Froyo şi oferă conectivitate EDGE şi HDSPA, permiţând o viteză de descărcare de până la 7.2 Mbps. Conectivitatea este completată de Wi-Fi şi Bluetooth.

Cosmote move va fi disponibil în două versiuni de culoare, alb sau negru, iar ecranul capacitiv are o rezoluţie de 320×240 pixeli şi 262.000 culori. Mai mult, telefonul vine cu senzor de lumină inclus, accelerometru, GPS şi compas digital. Are o memorie internă de 150MB şi slot pentru card de memorie extern cu o capacitate de până la 32GB. Terminalul este dotat cu o cameră foto digitală de 2MP care include şi funcţia video.

Preţul telefonului începe de la 1 RON împreună cu abonamentul Cosmote Enjoy pe o durată de 24 de luni, care oferă lunar 150 de minute naţionale, 700 de minute şi 700 de SMS-uri în reţea şi 500MB trafic de date, toate pentru 17,1 euro pe lună, TVA inclus. Cosmote move este, de asemenea, disponibil şi la preţul de 499 RON (TVA inclus), fără abonament.

Etichete: , , ,