Xperia active te menţine în formă

Scris de | 24 iunie, 2011
Xperia active te menţine în formă

Sony Ericsson şi-a propus să scoată pe piaţă un telefon proiectat în mod special pentru clienţii energici cu un stil de viaţă sportiv, şi se pare că au reuşit prin Xperia active.

Vorbim despre un smartphone rezistent la umezeală şi praf care îndeplineşte cerinţele mai sus menţionate cu brio.

Xperia Active e un telefon perfect pentru cei care preferă să-şi petreacă dimineţile sau nopţile cu diferite activităţi fizice. Smartphone-ul are o multitudine de aplicaţii preinstalate ce ţintesc chiar acel segment de clienţi, printre care un barometru, un program de monitorizare a ritmului cardiac sau o busolă. Faptul că e rezistent la apă îi dă un plus de valoare din punct de vedere al siguranţei, şi oferă posibilitatea de a scrie un mesaj în ploaie fără ca telefonul să se strice. Toate acestea completează un dispozitiv foarte puternic în comparaţie cu alte modele de pe piaţă.

Xperia Active are, pe lângă caracteristicile indubitabile de anduranţă, şi un randament sporit. Telefonul are un procesor de 1 GHz, cameră de 5 megapixeli, suport pentru card microSD şi rulează sistemul de operare Android 2.3 aka Gingerbread.

Fanaticii de fitness vor putea cumpăra acest model în culorile portocaliu cu negru sau în culorile alb cu negru începând cu al treilea trimestru al anului.

Etichete: , , , , ,