Xperia ray – Frumuseţe şi stil de la Sony Ericsson

Scris de | 24 iunie, 2011
Xperia ray – Frumuseţe şi stil de la Sony Ericsson

Cu un design fin şi caracteristici de ultima modă, noul model din seria Xperia nu dezamăgeşte. Cu o integrarea unică pentru Facebook şi rulând pe platforma Android 2.3, supranumită şi Gingerbread, Xperia ray oferă o rezonanţă puternică în lumea smartphone-urilor.

Xperia ray are un aspect aproape identic cu modelul X10, cu toate că e mai subţire – 9.4 mm – şi mai mic, împrumutând în acelaşi timp anumite elemente estetice de la Xperia Arc. Cadru e din aluminiu, lucru care îi asigură o siguranţă sporită. De asemenea, spre deosebire de X10, butoanele de meniu au fost reproiectate. Designul e completat de un ecran de 3.3 inchi la o rezoluţie de 854 X 489 de pixeli, şi o cameră frontală VGP. Pe spate avem o cameră de 8 megapixeli cu auto focus capabilă de înregistrare HD în format 720p.

Din punct de vedere al software-ului, interfaţa Sony Ericsson Timescape cu Facebook integrat rezultă într-o experienţă de social networking aparte. Xperia ray funcţionează cu ajutorul unui procesor de 1 GHz. Smartphone-ul are, de asemenea, şi alte caracteristici arhicunoscute precum: Bluetooth, GPS, Wi-fi şi aşa mai departe.

Xperia ray va fi disponibil în patru culori – negru, auriu, alb şi roz – şi se va comercializa în al treilea trimestru al anului.

Etichete: , , , ,