Xperia ray – Frumuseţe şi stil de la Sony Ericsson

Cu un design fin şi caracteristici de ultima modă, noul model din seria Xperia nu dezamăgeşte. Cu o integrarea unică pentru Facebook şi rulând pe platforma Android 2.3, supranumită şi Gingerbread, Xperia ray

Cu un design fin şi caracteristici de ultima modă, noul model din seria Xperia nu dezamăgeşte. Cu o integrarea unică pentru Facebook şi rulând pe platforma Android 2.3, supranumită şi Gingerbread, Xperia ray oferă o rezonanţă puternică în lumea smartphone-urilor.

Xperia ray are un aspect aproape identic cu modelul X10, cu toate că e mai subţire – 9.4 mm – şi mai mic, împrumutând în acelaşi timp anumite elemente estetice de la Xperia Arc. Cadru e din aluminiu, lucru care îi asigură o siguranţă sporită. De asemenea, spre deosebire de X10, butoanele de meniu au fost reproiectate. Designul e completat de un ecran de 3.3 inchi la o rezoluţie de 854 X 489 de pixeli, şi o cameră frontală VGP. Pe spate avem o cameră de 8 megapixeli cu auto focus capabilă de înregistrare HD în format 720p.

Din punct de vedere al software-ului, interfaţa Sony Ericsson Timescape cu Facebook integrat rezultă într-o experienţă de social networking aparte. Xperia ray funcţionează cu ajutorul unui procesor de 1 GHz. Smartphone-ul are, de asemenea, şi alte caracteristici arhicunoscute precum: Bluetooth, GPS, Wi-fi şi aşa mai departe.

Xperia ray va fi disponibil în patru culori – negru, auriu, alb şi roz – şi se va comercializa în al treilea trimestru al anului.