Internet PrePay 7 pentru iPad de la Orange

Scris de | 27 iunie, 2011
Internet PrePay 7 pentru iPad de la Orange

Orange lansează din 29 iunie o ofertă de date mobile pentru proprietarii unei tablete PC cu Micro-SIM, numită Internet PrePay 7. Mai mult, clienţii pot achiziţiona cartela împreună cu noua tabletă iPad 2 din reţelele de magazine Altex şi Media Galaxy.

Internet PrePay 7 e o cartelă SIM ce include 1GB trafic de internet disponibil pe o perioadă de 30 de zile, la un tarif de 7 euro (fără TVA). După utilizarea traficului iniţial, clienţii au posibilitatea să reîncarce în continuare opţiunea dedicată Internet PrePay 7 pentru iPad la preţul de 7 EUR (fără TVA) sau pot alege orice altă opţiune de Internet PrePay.

Cartela Internet PrePay 7 pentru iPad este uşor de folosit şi de reîncărcat, nu presupune contract sau factură lunară şi este disponibilă în orice magazin Orange sau poate fi achiziţionată împreună cu noua tabletă iPad 2 din reţelele de magazine Altex şi Media Galaxy.

În lunile iulie şi august, Orange oferă câte un AR Drone – primul elicopter care poate fi controlat prin iPhone, iPod sau iPad cu ajutorul sistemului Wi-Fi integrat – unuia dintre clienţii care vor utiliza cartela Internet PrePay 7 pentru iPad în perioadele respective.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,