5 jocuri gratuite pentru iPhone şi iPad

Scris de | 28 iunie, 2011
5 jocuri gratuite pentru iPhone şi iPad

Connect îţi prezintă cele mai distractive 5 jocuri gratuite pentru iPhone, iPad şi iPod Touch, cu care să îţi omori timpul până la lansarea din toamnă a sistemului de operare iOS 5.

Death Rally – Death Rally e descris pe pagina din App Store ca fiind un „Combat Racer care include 6 ore de maşini, arme şi divertisment exploziv”. „Raliul Morţii” e perfect pentru persoanele care vor să-şi descarce nervii – şi armele virtuale – pe ecranul Retina.

Turtle Fly – Broaşte ţestoase care zboară cu ajutorul unui jet pack. Suna haios, nu? Ei bine, chiar e. Totuşi, jocul în sine nu trebuie luat în glumă, fiind destul de greu, cu obstacole destul de dificile. Cu 7 level-uri şi 4 poveşti, Turtle Fly e cu siguranţă un joc de care nu te vei plictisi prea uşor.

Cars 2 Lite – În anticiparea filmului Cars 2, cei de la Disney vă pun la dispoziţie 3 level-uri gratuite, în versiunea Lite a jocului pentru dispozitivele Apple. Gamerii vor fi cu siguranţă mulţumiţi de grafica deosebită şi de provocările unui joc cu protagoniştii din celebra peliculă.

Tiny Tower – Aici scopul jocului e de a construi un turn – care arată mai mult ca o clădire cu multe etaje – şi de a administra oamenii şi afacerile din imobil. Cu o interfaţă nostalgică, acest joc te va trimite înapoi în copilărie când stăteai ore întregi la calculator cu tycoon-ul preferat în faţă.

Hanging with Friends – Ai avut vreodată dorinţa sinistră de a-ţi spânzura toţi prietenii? Acum, cu Hanging with Friends, dorinţa se transformă în realitate! La modul figurat, evident. Lăsând gluma la o parte, posibilitatea de a juca simultan „Spânzurătoare” cu până la 20 de prieteni, opţiunea de chat din joc şi notificările push, plasează HWF în topul jocurilor pentru iPhone, iPad şi iPod Touch.

Etichete: , , , , , , , ,