Vulturul Mighty Eagle din Angry Birds, gratis pe Nook Color

Scris de | 29 iunie, 2011
Vulturul Mighty Eagle din Angry Birds, gratis pe Nook Color

Măreţul Mighty Eagle, unul dintre caracterele exclusive din Angry Birds, va fi disponibl gratuit pe ebook reader-ul Nook Color, prin intermediul ofertei Magic Places.

Practic, personajul de temut va putea fi adăugat în arsenalul jucătorilor de Angry Birds fără nici un cost suplimentar, doar în magazinele celor de la Barnes & Noble, considerate “locuri magice”.

Parteneriatul dintre cei de la Rovio, creatorii jocului şi cei de la Barnes & Noble, producătorii reader-ului Nook, merge mai departe, cei pasionaţi de lumea jocului putând achiziţiona din magazine o jucării, autocolante sau alte obiecte tematice Angry Birds.

Reader-ul cu ecran touch Full Color şi cu acces Wi-Fi, Nook Color, este ideal pentru cei care citesc reviste în format digital sau cărţi pentru copii. Noul model are un design minimalist, cu o construcţie ultra portabilă, uşor şi subţire. Reader-ul este bazat pe sistemul de operare Android, are un display touch VividView cu diagonala de 7 inchi şi memorie internă de 8 GB, ce poate fi extinsă. Funcţiile de sharing sunt şi ele extrem de bine dezvoltate, fie că este vorba despre site-urile de social networking, gen Twitter sau Facebook sau de reţelele Wi-Fi.

Etichete: , , , , ,