PDA nou de la Psion

Scris de | 2 iulie, 2011
PDA nou de la Psion

Psion anunţă lansarea în România, prin Novensys, Platinum Partner Psion, a celui mai recent dispozitiv robust PDA, EP10. PDA-ul este destinat utilizatorilor care au nevoie de un terminal mobil robust, compact şi care oferă o multitudine de funcţionalităţi.

PDA-ul EP10 e perfect adaptat pentru diverse aplicaţii cum ar fi: service pe teren, livrare prin poştă şi prin curierat, ticketing şi management de eveniment, precum şi pentru transport şi securitate. EP10 oferă toate caracteristicile şi durabilitatea unui computer mobil high-end sub forma unui dispozitiv compact accesibil.

Echipat cu procesorul AM3715 Sitara ARM de la Texas Instruments, terminalul EP10 este cel mai rapid dispozitiv din categoria sa. Acesta oferă un ecran LCD de 3,7 inch cu touch screen integrat, scanner 2D omni-direcţional, cameră de 3,2 megapixeli cu autofocus şi flash LED, precum şi cele mai recente standarde de comunicaţii mobile, inclusiv CDMA/GSM, GPS, Wi-Fi şi Bluetooth.

Dispozitivul oferă gama cea mai largă de senzori din industrie: giroscop, senzor de lumină, GPS, magnetometru (busolă digitală), accelerometru şi senzor de proximitate. Aceşti senzori pot fi personalizaţi în continuare atât prin dezvoltarea de kituri de software cât şi hardware disponibili pentru parteneri.

„Toate comenzile şi feedback-ul pe care l-am primit de la începutul anului pentru EP10 ne arată că acesta este dispozitivul pe care clienţii şi partenerii noştri îl aşteptau”, a declarat John Conoley, Chief Executive Officer, Psion PLC, completând: „Mai mult decât atât, prin lansarea acestui produs pe piaţă on-time şi on-buget, marcăm o nouă lansare de succes pentru Psion”.

PDA-ul Psion EP10 este, de asemenea, disponibil şi la nivel global, pe toate pieţele sale majore.

Etichete: , , ,