Topul celor mai folositoare aplicatii pentru Android

Scris de | 4 iulie, 2011
Topul celor mai folositoare aplicatii pentru Android

Android Market si Apple App Store se maresc pe zi ce trece, iar multe dintre cele mai bune aplicatii raman neobservate.

connect incearca sa prezinte unele dintre cele mai folositoare aplicatii pentru Android.

  • Advanced Tasks Killer

Ştim cu toţii că aplicaţiile care nu sunt închise corespunzător rulează în memoria telefonului şi asttfel consumă bateria. Cu Advanced Tasks Killer nu-ţi mai faci astfel de griji şi poţi închide  toate aplicaţiile apăsând un singur buton.

  • Evernote

Evernote este una dintre cele  mai bune aplicaţii pentru luat notiţe și nu numai(notiţe, înregistrări, caputura foto, locaţii etc). După instalare poți sincroniza toate aceste elemente cu calculatorul printr-o simplă logare în contul tău.

  • Call Guard

Ai nevoie să blochezi toate apelurile? Doar anumite numere? Sau poate vrei să nu mai fii deranjat de cei care te sună cu număr ascuns? Call Guard blochează chiar si SMS-urile şi poţi organiza liste albe sau negre sau chiar bloca apelurile tale spre alţii. Aplicaţia ideală de blocat orice fel de apeluri (intrate/ieşite) şi sms-uri (intrate/ieşite) când ești într-o întâlnire sau pentru momentele în care  i-ai dat copilului  telefonul să se joace.

  • Emergency Panic Button

O aplicație ideală pentru cei care se simt în pericol, care adăugă  într-o lista de contacte persoane (numere de telefon, mailuri), iar în momentul în care apare o problemă sau o încurcătură (ești atacat, jefuit sau ai o problemă de sănătate), poți apăsa o combinaţie de taste care îi va alerta pe cei din lista, semnalizând locaţia ta curentă şi  un mesaj sau e-mail.

  • Dropbox

Este o aplicaţie care sincronizează un folder sau un fişier între mai multe calculatoare (Windows, Mac sau Linux)

  • Titanium Backup

Face backup şi restore pentru toate aplicaţiile, chiar şi cele protejate. Poate salva setările telefonului, incluzând listele cu reţelele wi-fi.

  • Adfree

Blochează reclamele de pe telefonul tău, indifferent dacă folosești  browserul web sau o aplicaţie. Programul blochează ip-ul serverelor unde sunt stocate  reclamele pentru a le stopa afisarea.

  • Wireless Tether

Transformă-ţi telefonul într-o modem şi te poţi bucura astfel de internet şi pe alte device-uri (telefoane, laptop-uri etc).

  • Lookout

Ţine viruşii departe de telefonul tău, folosind Lookout, unul dintre cele mai  bune program de protecţie pentru telefoanele cu Android.

Etichete: , , , , , , , ,