Ziua Americii, 4 Iulie, serbată cu super reduceri la aplicaţii pentru mobil

Scris de | 4 iulie, 2011
Ziua Americii, 4 Iulie, serbată cu super reduceri la aplicaţii pentru mobil

Cu ocazia zilei naţionale a Statelor Unite ale Americii, mai multe aplicaţii pentru dispozitivele Apple au ajuns chilipiruri. connect îţi prezintă cele mai distractive şi must-have aplicaţii pe care le poţi descărca azi la un preţ redus sau chiar pe gratis!

Speak Japanese – Această aplicaţie îţi redă cele mai importante expresii în japoneză. Dacă planifici o excursie în statul nipon, sau pur şi simplu vrei să ştii cum să spui : „Vreau o bere” în limba samurailor, aplicaţia Speak Japanese e perfectă pentru tine. Preţ iniţial: 2.99 euro. Preţ redus: Gratis!

Pocket Hipster – În lumea hipsterilor, trend-ul se schimbă zilnic. Ceea ce a fost cool azi, poate fi antic mâine. De aceea, Pocket Hipster e aplicaţia perfectă pentru fanii muzicii underground care vor să fie mereu în toi cu muzica preferată. Hipsterul de buzunar e un ghid care-ţi scanează librăria iTunes şi-ţi recomandă cele mai noi trupe de care probabil că nu ai auzit niciodată. Aplicaţia este, de asemenea, extrem de haioasă. Preţ iniţial: 0.79 euro. Preţ redus: Gratis!

Reminders and tasks made easy with Beep Me – „Cea mai bună aplicaţie de memento din App Store”, apare în descrierea de pe site-ul Apple. Până la lansarea iOS 5 din toamnă, când vei avea un to-do-list integrat în sistem, Beep Me rămâne singura alternativă serioasă. Aplicaţia a fost concepută pentru organizarea treburilor cotidiene cât mai repede şi eficient. Preţ iniţial: 2.99 euro. Preţ redus: 0.79 euro.

Fight Night Champion by EA Sports – În anticiparea meciului de sâmbăta viitoare dintre Lucian Bute şi Jean-Paul Mendy, te poţi lupta acum cu cei mai mari campioni din istoria boxului pe iPhone-ul, iPad-ul şi iPod Touch-ul tău. Distribuit de EA Sports, un nume cu o rezonanţă puternică în lumea gamerilor, Fight Night Champion poate fi, de asemenea, şi o metodă distractivă de a-ţi descărca nervii pe ecranul Retina. Preţ iniţial: 3.99 euro. Preţ redus: 0.79 euro.

Windows 7 Top 100 Tips – Crezi că ştii fiecare detaliu al sistemului de operare oferit de Microsoft? Testează-ţi cunoştinţele sau descoperă noi caracteristici cu instrucţiuni step-by-step. Până la lansarea Windows 8, care se preconizează că va avea loc anul viitor, ai ocazia să înveţi tot ce îţi are de oferit versiunea actuală. Preţ iniţial: 0.79 euro. Preţ redus: Gratis!

De reţinut este faptul că unele reduceri sunt doar pentru ziua de azi, deci va trebui să te grăbeşti să profiţi de ofertă. Spor la descărcat!

Etichete: , , , , , ,