Update la serviciile in cloud de la Amazon

Amazon

Amazon a anunţat ieri trei îmbunătăţiri importate aduse serviciilor Amazon Cloud Drive şi Cloud Player: spaţiu nelimitat pentru muzică, depozitare gratuită pentru toată muzica cumpărată de pe Amazon MP3 şi lansarea Cloud Player for Web pe iPad.

Spaţiu nelimitat pentru muzică

Amazon îţi oferă spaţiu nelimitat pentru fişierele MP3 şi AAC. Tot ce trebuie să faci e să te abonezi la un serviciu Cloud Drive. Chiar şi utilizatorul cu cel mai ieftin plan, de 20 dolari pe an pentru 20 GB de spaţiu, va beneficia de memorie nelimitată pentru muzică. Oferta e, din păcate, limitată, deci daca vrei să profiţi de ea, înregistrează-te pe Amazon.com cât mai repede.

Stochează toată muzica cumpărată de pe Amazon MP3 pe gratis

A doua îmbunătăţire lansată de compania din Seattle se referă la magazinul dedicat Amazon MP3. Clienţii Cloud Drive pot acum să-şi stocheze muzica achiziţionată, înainte şi după apariţia serviciului in cloud, de pe Amazon MP3 pe gratis. Muzica respectivă nu va adăuga la spaţiul de stocare a utilizatorului.

Cloud Player for Web disponibil acum pe iPad

Cloud Player-ul Amazon permite utilizatorilor să redea muzica stocată in cloud pe orice dispozitiv: PC, Mac, telefon Android, tabletă Android şi aşa mai departe. Acum, programul e disponibil şi pe tableta embelmatică Apple. Pentru a accesa Cloud Player pe iPad trebuie să intri pe Safari şi pe site-ul oficial al programului pentru a asculta muzica din cloud.

După ce luna trecută Apple a anunţat iCloud, Amazon contra-atacă cu acest şir de update-uri aduse serviciului propriu in cloud.