Bute Vs Mendy: Inspiră-te cu citate memorabile din box!

Scris de | 8 iulie, 2011
Bute Vs Mendy: Inspiră-te cu citate memorabile din box!

Mâine seara românul Lucian Bute va lupta cu Jean-Paul Mendy într-o gală aşteptată cu sufletul la gură de milioane de români. O mare parte din entuziasm se datorează publicităţii intense, care, de cele mai multe ori, e la fel de importantă ca orice rundă.

Aplicaţia Boxing Quotes disponibilă pe Android Market selectează poate cele mai memorabile citate din istoria sportului.

Boxul a produs – pe lângă nenumărate vizite la Urgenţe – un număr impresionant de maxime. De la Muhammad Ali la Oscar de la Hoya, majoritatea pugiliştilor au ştiut întotdeauna ce să spună să „vândă” o luptă. Boxing Quotes prezintă citate serioase, haioase şi înspăimântătoare din lumea sportului lui Lucian Bute. Boxing Quotes include o listă impresionantă de caracteristici precum un widget, teme diferite, posibilitatea de a distribui conţinutul pe Twitter sau Facebook, favorites şi aşa mai departe.

Până la lupta de mâine seara dintre Lucian Bute şi Jean-Paul Mendy, familiarizează-te cu cele mai interesante citate din pugilism direct de pe smartphone-ul tău Android.

Aplicaţia se găseşte în Android Market şi poate fi descărcată gratuit!

Etichete: , , , , ,