Harry Potter and the Deathly Hallows 2: Mai epic în 3D

Scris de | 11 iulie, 2011
Harry Potter and the Deathly Hallows 2: Mai epic în 3D

Harry Potter and the Deathly Hallows Part Two rulează deja în avanpremieră în cinematografele din România, însă filmul va intra oficial în program normal de difuzare vineri, 15 iulie în România, la fel ca şi în multe alte ţări de pe glob.

Filmul care va rula în ţară sub denumirea de Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2 se va bucura de efecte 3D impresionante, spre deosebire de versiunea anterioară unde introducerea de efecte 3D a stârnit o poveste plină de controverse, rezultatul fiind în final omiterea lor.

Producătorii ultimei părţi apără însă introducerea de efecte 3D în Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2, promiţând că acesta vor accentua trăirile cinefililor. Regizorul David Yates a declarat că efectele nu vor fi aruncate pur şi simplu pe peliculă, cu unicul scop de a trăzi câte un Wow din partea publicului.

3D-ul va fi abordat din punctul de vedere al personajelor, urmând ca acesta să accentueze senzaţia de izolare şi de separare trăită de Harry.

Ultima parte a seriei fantasy create de Rowling, Harry Potter and the Deathly Hallows, are toate şansele să devină unul dintre filmele cu cele mai mari încasări ale acestui an, iar armata de fani prezentă la Londra în momentul premierei mondiale a anticipează acest succes.

Etichete: , , , , ,