Plănuieşte-ţi concediul direct de pe smartphone

Scris de | 13 iulie, 2011
Plănuieşte-ţi concediul direct de pe smartphone

Odată cu sosirea sezonului cald apar şi gândurile de vacanţă. Concediul bine-meritat la litoral, munte sau în străinătate poate fi mult mai uşor de planificat cu ajutorul unui smartphone. Astfel, connect vă prezintă cele mai must-have aplicaţii de vacanţă pentru iOS, disponibile acum pe App Store.

TripAdvisor – Această aplicaţie e esenţială pentru orice călător. TripAdvisor îţi pune la dispoziţie hărţi, fotografii, feedback etc., pentru a-ţi facilita planurile pentru o vacanţă memorabilă. Ai rămas blocat într-un aeroport dintr-o ţară străină şi cauţi cel mai ieftin bilet? Nicio problemă, TripAdvisor îţi prezintă cea mai atentă selecţie de preţuri şi rute. Aplicaţia este potrivită şi pentru a găsi restaurante, cafenele, muzee, mall-uri şi aşa mai departe. Preţul aplicaţiei: Gratis!

Instagram – Îţi mai aduci aminte vremurile în care trimiteai acasă cărţi poştale din vacanţa? Nici noi. De aceea folosim Instagram. Aplicaţia îţi oferă soluţii simple pentru a face cele mai frumoase poze, şi, cel mai important, de a le distribui pe Twitter, Facebook, Tumblr, Foursquare şi alte site-uri de socializare. Astfel, toţi prieteni tăi vor putea să vadă în timp real cum îţi petreci concediul. Preţul aplicaţiei: Gratis!

Awesome Note (+Todo) – Jurnalul de călătorii nu ar trebui să lipsească din niciun bagaj. Asta e clar. Dar cine mai poartă la el un pix şi un caiet? Tastatura QWERTY i-a luat locul pixului, iar caietul e acum ecranul Retina. Aplicaţia Awesome Note (+Todo) e înlocuitorul perfect pentru jurnalul sus-menţionat. O unealtă extrem de bună pentru notiţe, însemnări, gânduri din excursie, locuri preferate, to-do-list şi aşa mai departe. Preţul aplicaţiei: 3.99 dolari.

WiFi Finder – Accesul la internet nu mai e un moft ci e o necesitate pentru omul secolului XXI. După cum ţi-ai dat seama probabil din denumire, WiFi Finder îţi găseşte cele mai apropiate servicii de internet wireless, cu plată sau gratuite. Aplicaţia conţine o bază de date de peste 545.000 de locaţii în 144 de ţări la nivel global. Preţul aplicaţiei: Gratis!

connect vă urează un concediu plăcut şi cât mai multă odihnă!

Etichete: , , , , , , ,