Facebook for Every Phone: Aplicaţie Facebook pentru peste 2500 de telefoane

Scris de | 14 iulie, 2011
Facebook for Every Phone: Aplicaţie Facebook pentru peste 2500 de telefoane

Compania lui Mark Zuckerberg continuă şirul lansărilor de servicii proprii cu aplicaţia Facebook for Every Phone, care promite să ruleze pe orice telefon care suportă limbajul de programare Java, fiind incluse aici şi telefoane de generaţie mai veche sau cu sisteme de operare proprietare.

Facebook for Every Phone va funcţiona pe aproximativ 2.500 de telefoane. Site-ul de socializare ţinteşte utilizatorii din ţările în curs de dezvoltare, care nu-şi permit să-şi achiziţioneze un smartphone. Se pare că mesajul pe care încearcă să-l transmită compania californiană e: nu trebuie să fi bogat să fi mereu conectat la reţeaua noastră de socializare.

Aplicaţia va conţine caracteristici de bază cum ar fi news feed-ul, pentru a vedea update-urile prietenilor tăi, inbox-ul pentru mesaje, fotografii şi opţiunea de a căuta prieteni pe Facebook cu ajutorul contactelor din agenda telefonică.

O altă veste bună este că reţeaua de socializare colaborează cu o multitudine de operatori de telefonie mobilă de pe tot globul, care le vor oferi utilizatorilor acces gratuit la aplicaţie pentru 90 de zile.

Facebook for Every Phone este disponibilă în oferta marilor magazine de aplicaţii, precum GetJar sau Appia, sau direct, accesând site-ul m.facebook.com, creat special de cei de la Facebook.


Etichete: , , ,