Update la anunţul BlackBerry cu privire la telefoanele BlackBerry Bold 9900 şi BlackBerry Torch 9810

Scris de | 27 iulie, 2011
Update la anunţul BlackBerry cu privire la telefoanele BlackBerry Bold 9900 şi BlackBerry Torch 9810

blackberry 9900Research in Motion trebuia să anunţe ieri, în urma unor mesaje pe Twitter şi Facebook, noile modele Bold şi Torch cu sistemul de operare BlackBerry 7. Din păcate, anunţul promovat de compania canadiană pe reţelele de socializare prevestea un eveniment din 3 august.

Evenimentul în discuţie se numeşte #BB7FANNIGHT şi va avea loc în Torono, Ontario. În cadrul acestui eveniment dedicat fanilor vor fi afişate, cel mai probabil, toate cele 7 modele noi de smartphone-uri BlackBerry. Pe lângă eveniment, s-a anunţat şi un concurs pentru cei din Statele Unite şi Canada, care oferă ca premiu un telefon BlackBerry 7 la alegere.

Mesajele de ieri de pe Facebook şi Twitter au fost văzute cu optimism de fani şi de către presa de specialitate. Mai mult, noile dispozitive au apărut deja în mai multe clip-uri şi poze pe internet, ceea ce ar trebui să însemne că lansarea lor nu va întârzia prea mult. Această amânare nu avantajează cu nimic o companie care tocmai a dat afară 2.000 de angajaţi.

Se pare că va trebui să mai aşteptăm încă puţin până la lansarea telefoanelor BlackBerry Bold 9900 şi BlackBerry Torch 9810.

Etichete: , , , , , , ,