Câştigurile trimestriale Orange România, în creştere faţă de începutul anului

Scris de | 29 iulie, 2011
Câştigurile trimestriale Orange România, în creştere faţă de începutul anului

Orange România a anunţat astăzi câştigurile financiare pentru cel de-al doilea trimestru financiar al anului 2011. Veniturile Orange au avut o creştere de 6% faţă de primul trimestru, dar au scăzut în comparaţie cu anul trecut.

Orange Romania a înregistrat venituri în valoare de 235 milioane de euro pe parcursul celui de-al doilea trimestru. Astfel,  veniturile au avut o creştere de 6% faţă de primul trimestru al anului în curs. În acelaşi timp veniturile Orange au continuat să scadă cu 4.9% comparativ cu trimestrul al doilea al anului 2010.

„În cel de-al doilea trimestru Orange a adoptat o nouă semnatură de brand şi a continuat să inoveze prin servicii şi soluţii unice pe piaţă,  precum HD voice şi Extra Signal. Ne pregătim pentru ieşirea din criză prin investiţii masive în extinderea acoperirii 2G şi 3G. Ne vom concentra eforturile să descoperim noi modalităţi de creştere şi să ne adaptăm oferta în funcţie de profilul şi cerinţele consumatorilor.” a declarat într-un comunicat de presă Jean-Francois Fallacher, CEO Orange România.

La 30 iunie Orange România avea 10,1 milioane de clienţi, în scadere cu 3% faţa de perioada similara a anului precedent. Din numărul total de clienti, 3,1 milioane folosesc soluţiile Orange de date mobile.

Etichete: , ,