Lenovo lansează seria de monitoare LS dedicate companiilor mici şi mijlocii

Scris de | 3 august, 2011
Lenovo lansează seria de monitoare LS dedicate companiilor mici şi mijlocii

Lenovo a anunţat ieri lansarea pe piaţa a unei noi serii de monitoare dedicate companiilor mici şi mijlocii. Seria LS oferă ecrane mari, luminoase şi o prezentare a imaginilor care nu dezamăgeşte, la un preţ accesibil.

Lenovo LS2221 este un monitor wide de 21.5 inchi, cu un contrast dinamic de 10 milioane la 1 şi ieşiri VGA şi DVI pentru redarea conţinutului video. Modelul LS2421 p are un ecran de 23.5 inchi perfect pentru vizionarea filmelor în HD şi, pe lângă specificaţiile asemănătoare cu modelul LS2221, o ieşire HDMI şi 4 porturi USB.

Tom Shell, vicepreşedintele şi managerul general, Worldwide ThinkCenter Business Unit, Lenovo, a declarat într-un comunicat de presă: „Monitoarele din seria LS împlinesc toate nevoile clienţilor: un ecran mare care afişează o grafică impresionantă, tehnologie de încredere şi îmbunătăţiri suplimentare ca butoane touch pentru ajustarea setărilor hardware.”

Ambele produse reprezintă de asemenea şi o opţiune perfectă pentru seria de calculatoare desktop ThinkCenter Edge, produse tot de Lenovo.

Modelele LS2221 şi LS2421 au o garanţie de 3 ani şi pot fi achiziţionate de pe site-ul oficial Lenovo sau de la distribuitori autorizaţi.

Etichete: , , , , ,