Western Union îşi celebrează 160 de ani de existenţă cu o aplicaţie Facebook

Scris de | 4 august, 2011
Western Union îşi celebrează 160 de ani de existenţă cu o aplicaţie Facebook

Western Union a anunţat lansarea unei provocări care are ca scop aflarea persoanei cu cea mai mare reţea de prieteni din lume. Network Challenge îi invită pe români în căutarea celei mai conectate persoane de pe glob cu ajutorul aplicaţiei dedicate Your World de pe Facebook.

Căutarea celei mai conectate pesoane din lume va fi făcută prin intermediul unei aplicaţii interactive numite Your World pe care Western Union a creat-o special cu prilejul acestei aniversări. Aplicaţia vizualizează conexiunile globale ale utilizatorilor de pe platforma Facebook, iar persoanele care se înscriu în aplicaţie primesc automat un scor care le arată cât de conectaţi sunt la nivel global.

Ei îşi pot compara, de asemenea, poziţia ocupată în topul global cu cea a prietenilor lor de pe Facebook dar şi cu cea a celorlalţi români înscrişi, precum şi cu cea a utilizatorilor din întreaga lume.

Cu ocazia lansării campaniei, Hikmet  Ersek, Preşedinte şi CEO al Western Union, a declarat într-un comunicat de presă: „Când ne gândeam cum să marcăm cei 160 de existenţă pe care tocmai i-am împlinit şi rolul pe care l-am jucat ajutând oamenii de peste tot din lume să fie contactaţi, aplicaţia Your World a apărut ca soluţia perfectă. Suntem foarte mândri că, de 160 de ani, oamenii din întreaga lume ne-au făcut parte din vieţile lor. Astăzi, suntem online, pe telefoane mobile sau fixe, la orice colţ de stradă cu cele peste 400.000 de locaţii din toată lumea, disponibili în orice moment al zilei, potenţial implicaţi în vieţile a peste o şesime din populaţia globului. Această poziţie ne asigură o perspectivă unică şi privilegiată asupra lumii.”

Pentru a putea accesa reţeaua ta globală intră pe: www.westernunionworld.com/yourworld şi introdu detaliile de log-in ale contului tău de Facebook.

Etichete: , , , ,