Diablo 3 ar putea sosi sub bradul de Crăciun în acest an

Scris de | 8 august, 2011
Diablo 3 ar putea sosi sub bradul de Crăciun în acest an

Diablo 3 începe să îşi dezvăluie în ultima perioadă din surprize, însă cea mai importantă informaţie, cea legată de data lansării rămâne sub semnul întrebării. Cu toate acestea, se pare că unul dintre oamenii cheie de la Blizzard, Mike Morhaime a declarat recent că echipa face tot posibilul ca jocul să fie pe rafturi în acest an. Oricât de imposibil ar părea, există şanse ca perioada sărbătorilor de iarnă să ne găsească cu noul Diablo 3 pe computere.

Blizzard mai are însă extrem de mult de lucru, iar pentru ca Diablo III să păstreze standardul înalt impus până acum de companie, ar trebui ca totul să meargă ca uns.

Una dintre marile provocări va fi testarea recent anunţatului sistem de licitaţii cu bani reali. Practic jucătorii vor putea să cumpere şi să vândă arme, rune sau alte echipamente speciale fie cu bani virtuali fie cu bani reali, dând naştere astfel unei micro economii centrate în jurul jocului.

Se pare că sistemul de licitaţii urmează să intre în faza de testare la finalul lunii septembrie. O lună mai târziu, între 21 şi 22 octombrie  vom afla mai multe detalii despre celebrul RPG, precum şi despre alte jocuri din portofoliul companiei în cadrul BlizzCon 2011.

Dacă reuşeşte să prindă perioada sărbătorilor de iarnă, Diablo 3 va fi cu siguranţă unul dintre cele mai căutate cadouri printre gameri şi le va aduce profituri semnificative celor de la Blizzard.

Etichete: , , , , ,