Primul laptop 3D ce nu necesită ochelari

Scris de | 10 august, 2011
Primul laptop 3D ce nu necesită ochelari

Toshiba îţi propune să renunţi la ochelarii 3D şi să te bucuri în continuare de imagini 3D spectaculoase odată cu noul laptop Qosmio F755 3D. Practic, este vorba despre primul laptop capabil să afişeze atât conţinut 2D cât şi 3D, fără a necesita ochelari, pe acelaşi display.

Disponibil de la jumătatea lunii august în SUA, Toshiba Qosmio F755 3D foloseşte o tehnologie specială auto stereoscopică cu Active Lens care permite afişarea de imagini separate pentru ochiul drept şi cel stâng, fără nevoia de ochelari.

Pe lângă confortul câştigat prin eliminarea ochelarilor, utilizatorul are parte şi de imagini mai luminoase, mai naturale, la care contribuie şi display-ul de 15.6 inchi Full HD TruBrite.

Qosmio F755 3D stă foarte bine şi la partea de specificaţii, cu un procesor Intel Core i7, placă video Nvidia GeForce 540M şi un HDD de 750GB. Difuzoarele Harman Kardon şi porturile HDMI completează partea de multimedia.

Noul laptop Toshiba, care îţi oferă acces la filme sau jocuri 3D fără ochelari, va avea un preţ de circa 1700 de dolari.

Etichete: , , , , ,