Intel investeşte 300 de milioane de dolari în viitorul Ultrabook-urilor

⇣ Sari la articol

Ultrabook-urile, notebook-urile cu design-uri extrem de subţiri, performanţe de top şi autonomie ridicată, prezentate la Computex de Intel, au primit un influx de 300 de milioane de dolari din partea Intel Capital.

Fondul Ultrabook a fost creat pentru a accelera dezvoltarea acestor sisteme şi pentru a crea un ciclu de inovaţie şi capabilităţi pentru această nouă categorie de dispozitive aflată în plină expansiune.

“Sistemele Ultrabook sunt destinate să reprezinte o parte importantă a inovaţiei într-o industrie globală de 261  de miliarde de dolari”, a declarat Arvind Sodhani, Preşedinte al Intel Capital şi Vicepreşedinte Executiv al Intel.

“Fondul Ultrabook al Intel Capital se va concentra pe investirea în companii care dezvoltă tehnologii ce vor ajuta la revoluţionarea experienţelor de computing și care vor transforma computerele mobile din prezent în viitoarele dispozitive «must have»”, a completat Sodhani.

Vânzarea sistemelor Ultrabook din acest an a necesitat o colaborare strânsă între Intel şi întreaga industrie de computing. Intel a lucrat îndeaproape cu mai mulţi parteneri pentru a se asigura că Ultrabook va oferi calitate şi valoare utilizatorilor. Mulţi integratori de sisteme au sprijinit acest proiect încă de la început.

Articole asemanatoare