Gamescon 2011: FIFA 12, Battlefield 3 şi alte noutăţi de la Electronic Arts

Scris de | 17 august, 2011
Gamescon 2011: FIFA 12, Battlefield 3 şi alte noutăţi de la Electronic Arts

Unul dintre cele mai importante evenimente anuale din lumea jocurilor video, Gamescon, a debutat astăzi la Koln, în Germania. Cu această ocazie, Electronic Arts şi-a prezentat într-o conferinţă de presă lista jocurilor ce urmează să apară pe piaţă în lunile următoare.

Mass Effect 3

Dr. Ray Muzyka a prezentat ultimele jocuri oferite de studioul canadian BioWare ca Dragon Age Legends, Warhammer Online: Wrath of Heroes şi Star Wars: The Old Republic înainte să prezinte noul Mass Effect, pe care l-a descris ca fiind „cel mai bun joc de acţiune RPG – acesta e războiul nostru galactic”. Mass Effect 3 va fi lansat în data de 9 martie în Europa.

FIFA Street

Prezentarea a început cu primele imagini din noul joc dedicat fanilor sportului rege, numit FIFA Street. După cum v-aţi dat probabil seama din titlu, FIFA Street e un joc de fotbal de stradă în care te poţi juca cu fotbaliştii tăi preferaţi în diferite locaţii de pe glob precum Shanghai, Londra sau Amsterdam. FIFA Street va apărea pe piaţă în primăvara anului viitor.

Need For Speed: The Run

Următorul titlu pe listă e Need For Speed: The Run. Noul joc din franciza Need For Speed oferă o experienţă in-game superioară versiunilor anterioare, precum „o cursă enormă de la San Francisco la New York”, după cum a declarat Jason DeLong, producătorul executiv al jocului. Need For Speed: The Run va fi disponibil pe piaţa europeană din 18 noiembrie.

FIFA 12

Noul joc FIFA promite multe. Un nou motor de joc, o academie şi caracteristici autentice îmbunătăţite ale jucătorilor. Mai mult, EA Sports Football Club permite utilizatorilor să interacţioneze cu milioane de alţi jucători în mediul on-line. FIFA 12 va apărea în magazinele europene începând cu 29 septembrie.

Battlefield 3

Starul inconfundabil al prezentării a fost mult-aşteptatul shooter Battlefield 3. Cei de la Electronic Arts s-au axat pe modul multiplayer, dorind să revoluţioneze modul în care utilizatorii folosesc această opţiune de joc. Evenimentul s-a încheiat cu imagini din Battlefield 3, care va fi lansat în 28 octombrie.

Etichete: , , , , , ,