Star Wars The Old Republic: Trei noi moduri de joc

Scris de | 18 august, 2011
Star Wars The Old Republic: Trei noi moduri de joc

Star Wars: The Old Republic, mult aşteptatul joc MMO al celor de la Bioware s-a bucurat de o prezentare specială în cadrul Gamescom 2011. Cum lupta epică dintre întunecaţii Sith şi neprihăniţii Jedi e tot mai aproape, noile veşti nu puteau să fie mai bine primite.

Producătorii au detaliat în premieră cele trei noi moduri de joc care îi vor aştepta pe jucători, moduri denumite Flashpoints, Operations şi HuttBall.

Primul mod prezentat, Flashpoints este practic mecanica clasică de joc pe care o regăsim în MMORPG-uri, în care o mână de jucători îndeplinesc diferite quest-uri, fiind recompensaţi cu experienţă şi iteme. Ce aduce nou Star The Old Republic? Aceste raid-uri vor avea în spate o poveste cât de cât solidă, cun ar fi o operaţiune de salvare a unui camarad Jedi.

Operations, cel de-al doilea mod de joc duce raid-urile la un nivel global, misiunile speciale putând fi accesate de grupuri de până la 16 jucători, nivelul de dificultate fiind adaptat la numărul de jucători. Te poţi aştepta la boşi impresionanţi, de la roboţi gigantici şi până la mânuitori redutabili ai Forţei.

HuttBall este şi el un mod extrem de interesant, fiind o versiune similară cu Capture the Flag din FPS-uri. Două echipe mixte de Sith-Jedi au ca scop transportarea unei sfere într-o zonă specială de pe hartă. Echipa care se află în posesia mingii va face tot posibilul pentru a evita “driblingurile” letale ale echipei adverse. Fiind un joc de echipă cooperarea este cheia victoriei.

Star Wars The Old Republic va fi lansat în Q4 2011.

Etichete: , , , , ,