Logitech te propulsează în lupta virtuală cu mouse-ul dedicat G300

Scris de | 20 august, 2011
Logitech te propulsează în lupta virtuală cu mouse-ul dedicat G300

Logitech a lansat un mouse ambidextru dedicat gamerilor care petrec un număr considerabil de timp în compania jocului preferat. Mouse-ul G300 dispune de nouă butoane de control, oferind proprietarului un avantaj asupra competitorilor din joc.

Logitech Gaming Mouse G300 îţi oferă posibilitatea de a stoca datele a trei jocuri sau profiluri de jucător pe memoria internă a mouse-ului, astfel încât să poţi folosi mouse-ul fără software şi, mai mult, să-l transferi între calculatoare fără să-l reconfigurezi de fiecare dată.

Fiecărui profil i se atribuie una din cele şapte culori de iluminare, astfel încât să recunoşti cu uşurinţă profilul utilizat. În plus, forma sculptată, ambidextră a mouse-ului este la fel de confortabilă indiferent de mâna pe care o foloseşti.

Senzorul optic de 2500 DPI al mouse-ului G300 receptează mişcările lente sau rapide pe o varietate de suprafeţe, aşa încât să beneficiezi de acurateţe la fiecare mişcare graduală a mâinii.

Chris Pate, senior manager pe marketing de produse de gaming în cadrul Logitech a declarat într-un comunicat de presă: “Logitech Gaming Mouse G300 este perfect pentru gamerii ce folosesc PC-uri şi care caută funcţii inteligente ce le oferă beneficii în timpul jocului”.

Logitech Gaming Mouse G300 va fi disponibil în Europa începând cu luna septembrie, la un preţ recomandat de 39,99 Euro.

Etichete: , , , ,