PlayStation Vita: Fifa, Bioshock sau Resistance Burning Skies anunţate la Gamescom 2011

Scris de | 20 august, 2011
PlayStation Vita: Fifa, Bioshock sau Resistance Burning Skies anunţate la Gamescom 2011

Sony a anunţat în cadrul Gamescom 2011 noi jocuri şi noi detalii despre consola de jocuri PlayStation Vita, ce ocupă un loc de cinste în topul celor mai aşteptate gadgeturi ale acestui an.

Lista de noi jocuri conţine titluri precum Resistance Burning Skies, LittleBig Planet sau Reality Fighters, care utilizează cele două camere ale consolei pentru a transpune elemente din mediu, cum ar fi piese de mobilier sau figurile prietenilor în joc. Un alt titlu prezentat a fost Escape Plan, un joc cu un stil artistic unic, cu un simţ al umorului ieşit din comun şi cu puzzle-uri provocatoare.

Dincolo de jocurile prezentate de Sony, consola va găzdui şi câteva serii ale altor producători, cum ar fi Fifa, Call of Duty, Bioshock sau Assassin’s Creed.

Sony a mai prezentat şi câteva dintre funcţiile axate pe conectivitate ale lui PS Vita. “Near”, spre exemplu, va oferi servicii de localizare, ca parte a funcţiilor de bază din PlayStation Network. “Near”, creat special pentru PS Vita, va fi preinstalat pe sistem şi le va permite utilizatorilor să afle ce jocuri îi ţin ocupaţi pe prietenii din apropiere sau ce jocuri s-au jucat recent aceştia. Utilizatorii îşi pot întâlni virtual prietenii sau noi jucători, indiferent de jocurile pe care aceştia le accesează, prin partajarea informaţiilor de joc.

„Party”, o altă aplicaţie preinstalată pe PS Vita, îţi va permite să realizezi apeluri vocale sau conversaţii text nu doar în timpul jocurilor online, dar şi atunci când rulezi alte jocuri sau aplicaţii diferite, cum ar fi navigarea pe web.

Etichete: , , , , ,