LG câştigătoare la Premiilor Asociaţiei Europene a Imaginii şi Sunetului (EISA)

Scris de | 23 august, 2011
LG câştigătoare la Premiilor Asociaţiei Europene a Imaginii şi Sunetului (EISA)

LG Electronics a fost premiat de două ori la ediţia de anul acesta a Premiilor EISA, câştigând premiile „European 3D Home Theater Solution” pentru televizorul Smart CINEMA 3D, model 55LW650S şi Sound Bar-ul Blu-ray3D, model HLX56S şi „Sistemul European HT 5.1” pentru sistemul home theater Blu-ray 3D Smart, model HX966TZ/TZW.

„Aceste premii dovedesc încă o dată că LG este unul dintre liderii segmentului de Home Entertainment în Europa, oferind funcţii şi produse special concepute pentru a satisface cele mai exigente cerinţe ale consumatorilor din Europa,” a afirmat Havis Kwon, preşedinte şi CEO al companiei Home Entertainment a LG Electronics.

Televizorul Smart Cinema 3D de la LG, model 55LW650S, vine cu ochelari accesibili ca preţ, confortabili şi uşori, făcându-l astfel ideal pentru vizionarea conţinutului 3D alături de grupul de prieteni şi de familie. Rezolvând problema lipsei de conţinut 3D cu care se confruntau televizoarele 3D convenţionale, modelul 55LW650S oferă o funcţie avansată de conversie din 2D în 3D care asigură utilizatorului conţinut 3D nelimitat.

Sound Bar-ul Blu-ray3D, model HLX56S, se armonizează perfect cu televizorul 55LW650S pentru a oferi o experienţă 3D completă. Acest sistem 4.1, extrem de elegant şi compact asigura un playback Blu-ray  3D de calitate superioară şi o putere de 430W pentru un sunet amplu şi captivant.

HX966TZ/TZW deţine un avantaj considerabil faţă de alte soluţii de Home Entertainment, datorită playback-ului Blu-ray3D şi celor 1,100W de sunet intens. Realizat din aluminiu de o calitate premium, acest sistem are un design elegant şi minimalist şi este uşor de montat pe perete.

Oferite de reprezentanţi ai 50 de reviste multimedia din 19 ţări din Europa, premiile EISA sunt printre cele mai prestigioase din industria Home Entertainment.

Etichete: , , , , ,