Cinema 3D 47LW650S: Conținut 3D pe ecran mare

Scris de | 28 august, 2011
Cinema 3D 47LW650S: Conținut 3D pe ecran mare

Televizorul LED LCD LW650S, din seria Cinema 3D oferită de LG, redefineşte conceptul de vizionare a conţinutului video 3D.

Modelul 47LW650S oferă o redare fără fluctuaţii ale imaginii – atestată oficial de instituţiile de specialitate TUV şi intertek în luna noiembrie a anului trecut- şi un unghi larg de vizualizare.

Ochelarii LG Cinema 3D care acompaniază televizorul sunt foarte uşori – cântărind doar 16 grame- şi nu necesită bateri, spre deosebire de ochelarii 3D obişnuiţi. Acest lucru oferă un plus de atractivitate pentru consumator, care scapă astfel de grija reîncărcării lor.

Mai mult, telecomanda dedicată Magic Motion facilitează navigarea prin funcţiile televizorului. Telecomanda e asemănătoare cu un mouse wireless, datorită faptului că se conectează la televior prin USB. Spre deosebire de majoritatea telecomenzilor, care folosesc tehnologia infra-roşu pentru a face conexiunea cu aparatul, Magic Motion e o telecomandă RF cu o frecvenţă de 2.4 GHz, având o acoperire de 12 metri, indiferent de direcţia utilizatorului.

În plus, produsul suportă multiple conexiuni 3D din diferite dispozitive de intrare precum USB 2.0, DLNA şi emisie TV. O altă caracteristică interesantă o reprezintă opţiunea de conversie a materialului 2D în 3D, ceea ce îţi permite o mai mare varietate de conţinut tridimensional.

Modelul 47LW650S are un ecran LED cu o dimensiune de 42 inchi şi o rezoluţie de 1920×1080 Full HD perfectă pentru redarea de imagini în înaltă definiţie.

Modelul LW650S e disponibil de asemenea şi în mărimile de 55 şi 42 inchi.

Etichete: , , , ,