Anunţul sarcinii lui Beyonce a făcut înconjurul Twitter-ului

Dintre toate evenimentele majore ale anului 2011, ca nunta regală, uraganul Irene, moartea lui Osama Bin Laden sau dezastrul de la Fukushima, anunţul sarcinii lui Beyonce a fost cel mai discutat topic pe Twitter

Dintre toate evenimentele majore ale anului 2011, ca nunta regală, uraganul Irene, moartea lui Osama Bin Laden sau dezastrul de la Fukushima, anunţul sarcinii lui Beyonce a fost cel mai discutat topic pe Twitter. Astfel, ştirea a generat un nou record de tweet-uri pe secundă.

Conform contului oficial de PR al reţelei de socializare, anunţul lui Beyonce a rezultat într-un flux de 8.868 de tweet-uri pe secundă, surclasând recordul anterior de 7.196, înregistrat în timpul finalei Cupei Mondiale de Fotbal Feminin organizate de FIFA dintre SUA şi Japonia. În comparaţie, moartea lui Bin Laden a generat 5.106 tweet-uri pe secundă.

Beyonce a anunţat că este însărcinată la sfârşitul premiilor VMA organizate de MTV, în timp ce şi-a mângâiat abdomenul sub privirile tatălui extrem de fericit, rapper-ul Jay-Z.

Acest nou record dovedeşte – mai mult decât popularitatea lui Beyonce – faptul că numărul celor care folosesc platforma de micro-blogging este în creştere.