AVerMedia prezintă HomeFree Duet pentru iPad şi Mac

Scris de | 12 septembrie, 2011
AVerMedia prezintă HomeFree Duet pentru iPad şi Mac

AVerMedia Technologies, Inc. a anunţat astăzi compatibilitatea dintre dispozitivul de transmitere a semnalului TV digital în reţea, HomeFree Duet, şi dispozitivele iPad şi laptopurile şi calculatoarele din familia Mac.

HomeFree Duet le permite utilizatorilor să urmărească programele TV pe iPad, Mac sau PC prin intermediul unei conexiuni wireless. Utilizatorii nu trebuie decât să amplaseze dispozitivul HomeFree Duet în zona cu cea mai bună recepţie a semnalului TV şi apoi să îl conecteze la un router wireless pentru a beneficia de confortabila experienţă a recepţiei TV fără cabluri pe iPad, Mac sau PC. Utilizatorii pot de asemenea înregistra emisiunile lor preferate pe Mac şi PC.

Mulţumită HomeFree Duet, utilizatorii nu vor mai trebui niciodată să tragă cabluri prin toata casa pentru a beneficia de recepţie TV în fiecare camera, în special în bucătărie sau baie, unde recepţia semnalului TV este în general slabă. Design-ul său dual-tuner permite deservirea simultană a doi utilizatori care doresc să urmărească programe diferite pe iPad, Mac sau PC.

Aplicaţia software de redare TV pentru iPad şi Mac, HomeFree Player, este disponibilă acum pe App Store şi poate fi descărcată gratuit.

Etichete: , , , , , ,