Bill Gates a comentat moartea lui Steve Jobs

Scris de | 6 octombrie, 2011
Bill Gates a comentat moartea lui Steve Jobs

Bill Gates, cofondatorul şi actualul preşedinte al consiliului de administraţie Microsoft, a comentat într-un post pe site-ul oficial moartea prematură a fostului CEO Apple. Citeşte aici declaraţia oficială dată publicului de către Bill Gates.

Cu toate că Microsoft a fost competitorul principal Apple, Bill Gates a avut întotdeauna o relaţie personală de cordialitatea cu Steve Jobs.

Bill Gates a scris pe site-ul oficial la scurt timp după ce a aflat vestea: “Sunt cu adevărat întristat să aflu de moartea lui Steve Jobs. Melina şi cu mine vrem să extindem sincerele noastre condoleanţe familiei şi prietenilor, şi tuturor celor care au fost inspiraţi de munca lui Steve Jobs.

L-am întâlnit prima oară pe Steve acum 30 de ani, şi timp de aproximativ jumătate din viaţa noastră am fost colegi, concurenţi şi prieteni.

Mai rar apare o persoană pe planeta asta care să aibă impactul pe care l-a avut Steve Jobs. Efectele acestui impact vor fi simţite în continuare de generaţii şi generaţii.

Pentru cei care au avut norocul să lucreze alături de el, a fost într-adevăr o onoare imensă. O să îmi fie extrem de dor de Steve.”

Apple.com a pus la dispoziţie o adresă de email pe care puteţi să transmiteţi mesaje şi condoleanţe familiei lui Steve Jobs la: rememberingsteve@apple.com

Etichete: , , , , , , ,