iOS 5 se lansează astăzi

Scris de | 12 octombrie, 2011
iOS 5 se lansează astăzi

În timpul conferinţei de lansare a noului iPhone, Scott Forstall a declarat că ultima versiune a sistemului de operare oferit de Apple se va lansa în cursul zilei de 12 octombrie. iOS 5 promite o serie impresionantă de peste 200 de noi îmbunătăţiri.

Scott Forstall, vicepreşedintele departamentului de iOS din cadrul companiei Apple, a prezentat în timpul conferinţei „Lets Talk iPhone” de săptămâna trecută – alături de ultimele adiţii la portofoliul iOS – data oficială a lansării noului OS. Astfel, update-ul mult-aşteptat la noul sistem de operare iOS va avea loc în cursul zilei de azi.

Cele mai importante caracteristici noi de care dispune iOS 5 sunt Notification Center, iMessage, Newsstand, Reminders, Reading List pentru Safari şi multe altele.

iOS 5 va fi compatibil doar cu următoarele dispozitive: iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad, iPad 2, iPod Touch 3 şi iPod Touch 4.

Fanii Apple aşteaptă cu sufletul la gură să navigheze prin conţinutul oferit de sistemul de operare iOS 5. Şi tu verifici obsesiv de mult ecranul iPhone-ului în căutarea notificării de actualizare?

Etichete: , , , , , , , , , , ,