KLM TripShake: Scutură mobilul şi află unde vei zbura în vacanţă

Scris de | 14 octombrie, 2011
KLM TripShake: Scutură mobilul şi află unde vei zbura în vacanţă

Cei de la KLM au lansat de curând o aplicaţie pentru iOS şi Android denumită KLM TripShake, care îţi oferă un mod distractiv de a-şi alege următoarea destinaţie de călătorie.

Tot ce trebuie să faci este să scuturi telefonul mobil şi o nouă destinaţie KLM va fi afişată pe ecran, împreună cu preţul aferent al biletului de avion.

Aplicaţia KLM TripShake oferă posibilitatea selectării unui anumit continent şi a unor date de călătorie specifice. Prin simplul gest de scuturare a telefonului mobil, una dintre cele peste 100 de destinaţii din toată lumea va fi afişată pe ecran.

Scutură din nou şi telefonul mobil va afişa o nouă destinaţie, până când utilizatorul îşi va găsi vacanţa favorită. Alături de destinaţie, aplicaţia va afişa şi cel mai mic tarif pentru un zbor dus-întors cu KLM, iar biletul poate fi rezervat pe loc. Aplicaţia este integrată cu reţelele sociale, astfel că rezultatele pot fi împărtăşite facil cu prietenii.

KLM  TripShake pentru iPhone este deja disponibilă gratuit în limba engleză, germană şi olandeză şi poate fi descărcată gratuit, iar versiunea pentru Android va sosi săptămâna viitoare.

Etichete: , , ,