D-Link lansează router-ul DIR-657, dedicat conţinutului multimedia

Scris de | 20 octombrie, 2011
D-Link lansează router-ul DIR-657, dedicat conţinutului multimedia

D-Link a anunţat în cursul zilei de ieri un nou router multimedia dedicat celor care pun accent pe partea de divertisment. D-Link DIR-657 oferă o redare excepţională a filmelor HD prin streaming la o viteză ridicată, fără întreruperi.

Routerul are o interfaţă wireless N de 300 Mbps iar conexiunea rapidă prin cablu este garantată prin cele patru porturi LAN Gigabit. Pasionaţii de filme, gamerii împătimiţi şi cei care folosesc serviciul VoIP vor aprecia foarte mult noul model de router HD, devreme ce acesta redă muzică, material video şi media high-definition, simultan pe mai multe dispozitive.

În plus, card slot-ul SD integrat permite accesul la fotografii şi muzică din reţeaua de acasă. În afară de calitatea divertismentului, DIR-657 are port USB şi print server într-un singur dispozitiv.

Partajarea datelor se efectuează integral cu DIR-657: dispozitivele de stocare de date, cum ar fi hard drive-uri externe sau drive-uri flash pot fi conectate rapid şi foarte uşor cu ajutorul portului USB.

Configurarea wireless a routerului este transmisă pe un flash drive USB prin atingerea unui buton, cu ajutorul caracteristicii Wi-PnP şi a butonului WPS. Instalarea Wi-Fi va începe automat când este conectat la un PC sau Mac

Routerul HD DIR-657 este disponibil acum pe piaţa din România şi poate fi comandat de la distribuitorii autorizaţi: Asesoft Distribution, ElkoTech România, Lasting System şi SCOP Computers.

Etichete: , , , ,