Samsung Galaxy Nexus, disponibil în curând la Vodafone

Scris de | 21 octombrie, 2011
Samsung Galaxy Nexus, disponibil în curând la Vodafone

Vodafone România a anunţat în cursul zilei de ieri lansarea primului smartphone cu Ice Cream Sandwich pe piaţa românească. Samsung Galaxy Nexus va fi disponibil în exclusivitate prin oferta operatorului.

Vodafone va lansa, în următoarele săptămâni, în premieră în România, noul Samsung Galaxy Nexus, primul telefon din lume ce funcţionează cu cea mai recenta versiune a platformei Android pentru telefoane, cunoscută sub numele de Ice Cream Sandwich.

Iuliana Rebegea, Associate Director, Terminals, Vodafone România, a declarat: „Cu noul Samsung Galaxy Nexus, utilizatorii Vodafone vor fi în permanenţă conectaţi la informaţii şi se vor bucura de experienţa superioară oferită de cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android. Utilizatorii cu nevoi extinse de comunicare vor beneficia, în scurt timp, de un smartphone de ultima generaţie, pus în valoare de avantajele reţelei Vodafone: cea mai mare acoperire broadband, pentru 90% din populaţia ţării, precum şi cele mai bune performante de date mobile.”

Samsung Galaxy Nexus îmbină tehnologia avansată dezvoltată de Google şi cel mai nou hardware Samsung. Astfel, utilizatorii acestui smartphone de top beneficiază de experienţa oferită de display-ul de 4,65” HD Super AMOLED, cu o rezoluţie de 720p (1280 x 720 pixeli), susţinut de un procesor dual-core de 1.2GHz.

Vodafone nu a dezvăluit încă nicio informaţie legată de preţul dispozitivului Samsung Galaxy Nexus.

Etichete: , , , , , ,