Prezentări video ale invitaţilor la How To Web 2011

Scris de | 25 octombrie, 2011
Prezentări video ale invitaţilor la How To Web 2011

Nu a mai rămas mult până la unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul web ale anului, How to Web 2011, desfăşurat între 9-10 noiembrie la Crystal Palace Ballrooms. Anul acesta, peste 35 de speakeri internaţionali vor urcă pe scenă în cele 2 zile dedicate evenimentului.

O scurtă prezentare a câtorva dintre numele importante prezente la How to Web în acest an:

Sitar Teli este Manager de Investitii la Doughty Hanson Technology Ventures, Londra. Aceasta investeste in companii din domeniul tehnologiilor mobile care sunt la inceput de drum si care se axeaza pe produs si pe experienta oferita utilizatorului. Printre companiile de succes in care a investit se numara MegaZebra, o companie care produce jocuri pentru retelele de socializare, SoundCloud si Handmade Mobile, un startup care ofera servicii de divertisment pe mobil

·         http://www.youtube.com/user/HowToWebConf#p/u/1/40HnMUb_nDE

Thai Tran este fondatorul si CEO al Lightbox.com, un dezvoltator pentru aplicatiil mobile si servicii. In trecut a lucrat ca Manager de Produs pentru YouTube si Google si a fost unul dintre iginerii de la Yahoo!

·         http://www.youtube.com/user/HowToWebConf#p/u/0/4QiE8JS8l_0

Daniela Neumann este unul dintre fondatorii PlayMob. Cu o experienta vasta in managementul de proiect, ea va discuta cu participantii la HTW despre cum se construiesc echipe de lucru de succes si cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca un nou produs pentru a putea primi investitii

·         http://www.youtube.com/user/HowToWebConf#p/u/5/NGANNlj-JeU

Evenimentul va fi structurat în 24 de prezentări şi paneluri în cadrul cărora se va discută despre antreprenoriat, business development şi tendinţe web, 12 workshopuri tehnice dedicate tehnologiilor web şi mobile, precum şi antreprenoriatului web şi o zonă expoziţionala în care sunt aşteptate peste 25 de start-up-uri şi companii din zonă de tehnologie.

Etichete: ,