Samsung Galaxy Note, in Romania din 14 noiembrie

Scris de | 28 octombrie, 2011
Samsung Galaxy Note, in Romania din 14 noiembrie

Samsung Galaxy Note, impresionantul gadget cu display HD Super AMOLED de 5.3 inchi va fi disponibil în România din 14 noiembrie. Detaliile despre super hibridul Galaxy Note, precum şi despre disponibilitatea acestuia în Europa, au fost prezentate de Samsung în cadrul unui eveniment din Londra, la care am fost şi connect a fost prezent.
Pentru cei care nu au făcut până acum cunoştinţă cu Galaxy Note, acesta este un gadget care împrumută cele mai bune elemente ale unui smartphone şi ale unei tablete, un dispozitiv cu cel mai de calitate şi mai mare display din industria smartphone-urilor, potrivit Samsung. Şi nu îi putem contrazice, o singură privire asupra senzaţionalului ecran de 5.3 inchi reuşind să te cucerească.
Galaxy se remarcă şi printr-un stylus special, denumit S Pen, care dispune de o sensibilitate ridicată la presiunea pe ecran, ceea ce înseamnă o redare extrem de fidelă a scrisului şi a desenatului pe dispozitiv.

Samsung a anunţat şi o nouă categorie de aplicaţii, S Choice, create special pentru S Pen-ul lui Galaxy Note. Acestea îţi permit să realizezi desene complexe, să iei notiţe pe text sau să transformi scrisul de mână în text digital. Dintre noile aplicaţii amintim Soonr, OmniSketch, Zen Brush, ComicBook! sau iAnnotate PDF.
Alte caracteristici ale modelului: procesor dual-core de 1.4GHz, sistem de operare Android 2.3 Gingerbread, camere de 8 respectiv 2 megapixeli, o baterie de 2.500 mAh şi o carcasă cu o grosime de 9.6 mm şi o greutate de doar 178 grame.
Samsung Galaxy Note îşi începe campania de “cucerire” a Europei din Germania, unde ajunge în 29 octombrie, urmând ca România să îl întâmpine pe 14 noiembrie.

Etichete: , , ,