[Update] iPhone 4S la Vodafone Romania si Orange Romania incepand cu 11 noiembrie

Scris de | 1 noiembrie, 2011
[Update] iPhone 4S la Vodafone Romania si Orange Romania incepand cu 11 noiembrie

Update: Orange a anuntat in aceasta seara ca vor aduce si ei iPhone 4S incepand cu 11 noiembrie.Detalii pe www.orange.ro

Cei doi operatori nu au anuntat inca preturi pentru noul terminal Apple, dar presupunem ca acestea vor incepe de la 3000 RON pentru varianta de 16 GB (achizitionat la liber). Vom vedea mai multe detalii in zilele urmatoare.

Apple a anuntat astazi ca iPhone 4S va sosi “oficial” in Romania si in alte 14 tari incepand cu 11 noiembrie.

Dupa comunicatul de presa lansat de Apple, Vodafone Romania a anuntat pe contul de twitter ca vor aduce noul iPhone in tara pe 11 noiembrie, urmand sa primimi detalii mai multe in perioada urmatoare.

Inca nu avem vesti de la ceilalti operatori de telefonie mobila. Pe 20 octombrie, la o conferinta de presa sustinuta de CEO-ul Orange, Jean-François Fallacher, acesta a declarat ca poarta discutii intense cu Apple, dar ca inca nu poate anunta o data exacta cand vom vedea iPhone 4S in Romania prin Orange.

Tarile in care iPhone 4S va sosi pe 11 noiembrie: Albania, Armenia, Bulgaria, El Salvador, Grecia, Guatemala, Hong Kong, Malta, Muntenegru, Noua Zeelanda, Panama, Polonia, Portugalia, Romania si Coreea de Sud.

Etichete: , , , ,