Samsung Galaxy Note: Disponibil acum în România

Scris de | 1 noiembrie, 2011
Samsung Galaxy Note: Disponibil acum în România

Samsung Galaxy Note, smartphone-ul cu ecran masiv de 5.3 inchi, poate fi achiziţionat acum pe piaţa din România de la magazinele on-line specializate. În virtutea acestui fapt, connect îţi prezintă ofertele cele mai atractive ale retailerilor autohtoni.

Cel mai mare magazin on-line specializat din România, eMag, oferă în stoc noul dispozitiv la un preţ de 2.849 lei. Pe site-ul Domo poţi achiziţiona la comandă hibridul de tabletă-smartphone la preţul de 2.799 lei, în timp ce Quickmobile.ro vinde Galaxy Note la cel mai accesibil preţ de pe piaţă de 2.699 lei.

Galaxy Note este un gadget care împrumută cele mai bune elemente ale unui smartphone şi ale unei tablete, un dispozitiv cu cel mai de calitate şi mai mare display din industria smartphone-urilor, de 5.3 inchi. Galaxy se remarcă şi printr-un stylus special, denumit S Pen, care dispune de o sensibilitate ridicată la presiunea pe ecran, ceea ce înseamnă o redare extrem de fidelă a scrisului şi a desenatului pe dispozitiv.

Cei care vor să achiziţioneze Samsung Galaxy Note prin abonament vor trebui să aştepte până în 14 noiembrie, data oficială de lansare în România.

Etichete: , , ,