Boxa portabilă Jambox e disponibilă acum prin Cosmote

Scris de | 2 noiembrie, 2011
Boxa portabilă Jambox e disponibilă acum prin Cosmote

Operatorul de telefonie mobilă Cosmote a anunţat în cursul zilei de ieri disponibilitatea în reţeaua magazinelor proprii şi Germanos a boxei portabile Jambox.  Boxa stereo mobilă e perfectă pentru redarea conţinutului audio de pe smartphone, laptop sau calculator.

Începând cu 1 noiembrie, pasionaţii de muzică şi nu numai pot achiziţiona cea mai nonconformistă boxă portabilă wireless, cu o capacitate de 85 de decibeli, disponibilă în 30 de magazine Cosmote şi Germanos.

Alexandru Munteanu, Sales Operations Senior Manager, Cosmote & Germanos România, a declarat: „Venim cu un dispozitiv fără concurenţă pentru redarea sunetului, fără a fi nevoie de conectarea la o sursă de energie. Jambox se poate cupla wireless la orice dispozitiv cu conectivitate Bluetooth – telefon mobil, MP3 player, laptop, tabletă – şi poate fi folosit oriunde. Imaginaţi-vă că puteţi ţine în palmă o sursă de muzică de 85 de decibeli la distanţa de 0,5 metri, fără fire, fără constrângeri.”

Cu un design ultramodern, Jambox este uşor de manevrat, are doar 347 de grame şi dimensiunile de 15,1 x 5,7 x 4 cm. Conectivitatea este Bluetooth (se pot conecta simultan două dispozitive, la distanţă maximă de 10 metri), însă există şi o mufă input de 3,5 mm. Încărcarea se face printr-o mufă USB şi boxa poate avea o autonomie de 10 ore, în funcţie de nivelul volumului la care este ascultată muzica.

Jambox este, de asemenea, un echipament excelent şi în mediul de business – nu numai pentru ascultat muzica tare. Boxa poate fi folosită pentru conferinţe telefonice efectuate pe telefonul mobil – substituind practic principala limitare pe care o au la acest moment telefoanele mobile, ale căror difuzoare nu oferă aceeaşi claritate a sunetului.

Jambox se găseşte acum în reţeaua magazinelor Cosmote şi Germanos la preţul de 699 lei.

Etichete: , , ,